En helt vanlig tisdag

Desperate housewives
Tid: 21:00-21:55

Del 21. Susan går vilse i skogen när hon försöker hitta Mike. Gabrielle hamnar bakom galler. Lynette inser att hon är kär i en annan man. // www.Tv.nu


image8´

Ungefär så här ser en vanlig tisdag ut för Mig, Evelina och Susanna.

Någon som har en liknande tisdag?

Sverigeuttagning till Miss Baltic Sea-tävlingen i Finland 2007

I helgen har jag varit i Stockholm och varit med i uttagningen om att få vara med i Finland och tävla om att bli Miss Baltic Sea. Det var riktigt roligt. Joanna från Göteborg vann. GRATTIS Joanna! =) Tror det kommer gå jättebra i Finland. Var roligt att träffa alla som var med i uttagningen. Alla var supertrevliga.

Efter uttagningen var klar festade vi och sedan innan vi åkte hem gick vi till Hell´s Kitchen och var där ett tag innan vi tog taxin tillbaka till hotellet.
På lördagen shoppade vi och när vi hade shoppat klart åkte vi hem. 
Helgen var riktigt kul.

image7

Vad är hälsa för dig?

Sitter här i skolan efter att vi har slutat och gör en läxa; "Vad är hälsa för dig?"
Ganska intressant, för alla ser på hälsa på olika sätt. För mig är hälsa att må bra både på insidan och utsidan; Att träna/röra på sig/motionera, äta rätt, umgås med personer jag tycker om och trivs med, att ha roligt, skratta, gosa med ett husdjurdansa, vara i solen (sommar eller utomlands), ta hand om mig själv, lyssna på musik, läsa en tidning/bok, ta det lugnt/koppla av ;  att ägna sig åt saker man mår bra av.
image6

Vad  är hälsa för DIG?



Bowling och Hawaii på Hawaii

Nu har jag också tagit och skaffat mig en sån här blogg. Tyckte det kunde vara roligt.

Idag har jag haft en riktigt frisk dag från början till slut. (om man bortser från pizzan då förstås) Hela elevrådet åkte in till stan och bowlade och åt pizza och sedan tränade jag på gymmet efteråt innan jag åkte hem. Det var riktigt trevligt. Jag förlorade, men jag är glad ändå. :) Jag hade en väldigt kul dag och det är ju huvudsaken.

                                                                                   
Någon mer än jag som tycker skorna är roliga och sköna så att man skulle kunna ha dem till vardags?!

image1

image2


RSS 2.0