"Sex and the city" börjar på bio i morgon

I morgon börjar de visa "Sex and the city"- filmen på bio. Äntligen!


Nytt men gammalt

Igår målade jag mina gamla stolar, som säkert är minst 70 år, i en ny färg; Jag bytte ut den gamla träfärgen mot röd färg. Jättefint blev det tycker jag. Jag gillar att få äldre saker att se lite nyare ut, men jag vill ändå att det som är gammaldags fortfarande ska synas att det är äldre, exempelvis formen eller någon speciell detalj. Det är kul att man kan använda de gamla sakerna man hittar och få dem att passa till sina andra saker genom små förändringar.
Mina söta små stolar klär i rött.


Det blev en sommardag

Nu sksriver jag lite här. Det var ett tag sedan . . . Hinner inte så mycket mer än att jobba, sova och äta just nu. Men ibland kommer det nåt inlägg i alla fall. :)

Idag har det regnat, varit soligt och åskat om vart annat, men till slut artade det sig till en riktigt fin och solig sommardag.
Vi blev klara med allt ganska snabbt idag på jobbet, så den sista timmen kunde vi spendera med att gå och äta glass. Det var nice.
När vi hade slutat gick Sanna, Lisa och jag och kollade in vad som fanns på lager 158. Jag köpte en lite längre vit kortärmad tröja med spets i vissa kanter och en virkad kofta med halva armar. Jag blev jättenöjd. Sedan åkte jag och köpte en kycklingsallad på tant grön innan jag tog bussen hem. Och nu sitter jag här...

Vilket väder tror ni det blir på midsommarafton?

A) Regn och åska
B) Regn
C) Sommar och sol




RSS 2.0