T 9

Idag började jag med något som jag faktist aldrig trodde jag skulle börja med; T9.
Jag trodde att jag alltid skulle hålla mig till att inte ha T9 och jag var nöjd med det. Men alla har sagt att det är bättre så länge jag kan minnas så idag tryckte jag in T9 i displayen. Har suttit och matat in alla flumord jag kommit på i ordboken precis. Rätt nöjd. Och ja , det är faktist lättare. :)

image126


"Det kommer att bli SUCCÉ"

I kväll är kvällen vi alla väntat på; Den stora galan. =) Så om några timmar får vi fixa upp håret, sätta på sminket och ta på oss kläderna och glammet. Trevlans!


Innan galan börjar ska vi vara ett par stycken hemma hos oss och äta och ha det trevligt, så nu ska jag promenera hemåt för att hinna allt innan våra goa gäster kommer.

Det jag måste hinna:

- Städa
- Locka håret
- Klä upp mig
- Sminka mig
- Fixa baguetter
- Duka

Kvällen kommer att bli, som Jessica säger, "SUCCÉ"!


Som att vinna på lotto?

Tack för smakråden. Jag såg dem när jag kom hem och  hade handlat mina strumpbyxor, men smakråden stämmer överens med dem jag köpte, så det känns bra. :) Jag köpte ett par mörkbruna, på gränsen till svarta. Det blev snyggt.

Jag hittade två fina tröjor med; båda på rean. Så jag gav inte mer än 90 kr för båda. Det kändes lite som att vinna på lotto faktist. De kommer jag nog att använda mycket tror jag.

Nu ska jag titta klart på filmen på trean . . .

Här kommer en bild på min rea-"vinst"


I morgon är det gala

Hej allihopa! Jag tänkte att det var dags att komma tillbaka lite grann till min blogg.
Just nu sitter jag och flummar i datasalen med Jennifer - Flum är härligt.

Idag går vi och laddar inför galan som kommer vara i morgon. Så himla trevligt det kommer bli. Jag har klänningen, men inte tightsen/strumpbyxorna.

Vad är snyggast? Bruna strumpbyxor; sån där vanliga ni vet, vita lite glansiga eller någon helt annan färg?!


Måste ha smakhjälp!

Galaklänning


RSS 2.0