Dansdagen

Nu har vi kommit i gång med dansdagen. Det känns bra. Jag ska försöka hinna klart så att jag kan skriva ut affisherna och broshyrerna sedan i eftermiddag så att jag kan hänga upp affishen i morgon och dela ut broshyrerna till alla.

Idag har vi även jobbat på en annan affish. Jag, Ida och Evelina gjorde en affish för att göra reklam för Leif, vår lärare vi har i anatomi och fysiologi osv. Det var roligt.

Marknadsföringslektion

Den här veckan har vi lektioner om marknadsföring. Ganska intressant. Har haft lunch nu och sitter och väntar på att lektionen ska börja igen.
Jag börjar bli lite rastlös nu faktist. Längtar till gymmet. Tror att jag ska dit någon dag nu igen.
image3


Äntligen klar!

Idag gjorde vi klart redovisningarna. Känns så skönt. I idag blir resten av dagen bara en slappdag; Gå runt i mjukiskläder och äta en massa onyttigt. Min snälla granne ska köpa hem en pizza åt mej sen när han ska in till stan så den får jag i kväll vid 11. Det ska bli gott.
Nu ska jag gå och vila en liten stund och kanske sova någon timme.

image80


Lite shopping

De här linnena, tröjorna och klänningarna hittade jag på rean i helgen på Gina Tricot; 8 st för 450 kr. Jag tycker att jag gjorde ett klipp.

image77

Köpte ett väldigt bra rouge i puderform också på Make up-store. Det var jättemjukt för kinderna och det sitter kvar hela dagen så som man fixade till det på morgonen. Jag är supernöjd.

image78


Skånedrickyougurt

Var i Lund i helgen och om man gillar drickyoughurt så kommer man att gilla den här från skånes mejeri. Den har allt; Den är söt både på insidan och utsidan och har en väldigt god smak. Om ni åker till skåne någon gång; Testa den här!

Visst är väl förpackningen svår att motstå?!

image76

Hej vad det blåser

Oj vad det har blåst i helgen. Det blåste riktigt ordentligt, men i aftonbladet stog det att den INTE får något namn den här gången.
Idag fick vi en arbetsuppgift som vi ska hålla på med tills onsdag eftermiddag som jag ska börja med nu snart. Så nu kommer det att bli lite sovmorgonar och sena kvällar med godis.


image74

image75


En timme om dagen= Bättre minne

Idag har vi varit i simhallen och stojjat och stimmat och lekt. Det var skojjigt. Nu är man riktigt trött. I kväll kommer man nog att somna ganska snabbt och gott. Efter simhallen blev det mackedonkan-mat och vanligt skolfika. Det var ananas idag och det är något som jag inte kan få nog av när jag väl börjar äta det. Det var gott.

Nu ska jag bara boka en tåg- eller bussbiljett och sedan ska jag gå upp till mitt rum och ta en tupplur.
Läste förresten i en IForm-tidning häromdagen att om man sover i en halvtimme till en timme mitt på dagen mellan kl. 13-15:00 ska det förbättra ens prestation under resten av dagen + förbättra minnet. Så man borde kanske göra som småbarnen; Sova middag efter maten.
Låter bra tycker jag.

Min födelsedag

I går fyllde jag år. Det firade vi med att åka in till stan och äta på Chili Tai; jag, Ida, Evelina, Emma och Karin. Det var jättetrevligt. Efteråt blev det en tur till Kvantum där alla utom jag köpte hårfärg. På kvällen färgade de andra håret och jag var fotograf och fotade alla, nästan alla, innan och efter. Kommer kanske lite bilder sen på det.

image79

Hår- och slinger-färg

Hm. Jag har tänkt att jag kanske ska göra lite slingor i håret nu till våren, men jag vet inte riktigt på vilket sätt jag ska ha dem än. Jag tror att jag ska använda Loreal Color Experte med färg och slingor i ett. Är det någon som har testat den och kan säga om det blev bra?! Och är det nån som vet nåt kul sätt man kan ha slingorna på?!
Skulle blir glad om nån har nåt tips.


image73
Så här är mitt hår nu.


TACOS

image72
I kväll blir det tacos. Tacos är så bra; Det är både gott och går snabbt att göra. Har precis varit på hemköp nu och handlat allt som man behöver för att göra tacos och sånt som vi ska äta efteråt. Nu är jag helt slut. Jag la mig på golvet när jag kom hem och bara låg där och lyssnade på musik. Nu ska jag fixa till mej lite innan de andra kommer.


Guldkompassen och FaceWarp

Häromdan var jag, Karolina och Viveca i stan och gick på bio och såg Guldkompassen och vi hade en trevlig dag. Filmen var rätt mysig fast det var lite svårt att hänga med i vad som hände tycker vi. Är det någon som har sett den och förstått den helt? Vi tyckte att den var en aning rörig, men det kan ju ha varit vi som rörde ihop det också. Jag ska läsa boken så kanske jag förstår den bättre sen.

Bild från bion.
Jag hittade ett kul program i min mobil som jag inte hade en aning om att jag hade; Facewarp. Så himla roligt. Det roligade till väntetiden innan filmen började.

Jag och Viveca
image68

RSS 2.0